Privacy Policy

All Car products en uw persoonlijke gegevens.

Wij gebruiken uw gegevens voor verschillende doeleinden:

 

  1.        Levering

Voor uw bestelling hebben we uw naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we de bestelling bezorgen en u op de hoogte houden over de bestelling. We geven uw gegevens ook aan derden als dat nodig is voor een bestelling. ( bijvoorbeeld een bezorgdienst of ons distributiecentrum)

 

  1.         account

In uw account op www.car-products.nl slaan we onder andere de volgende informatie op: je naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens en opgegeven informatie. Handig, want dan hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen.

 

  1.        Nieuwsbrieven

Het is mogelijk dat u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws . Wilt u geen nieuwsbrieven van ons ontvangen, dan kunt u dat altijd weer afsluiten.

 

  1.        Service en Klantentevredenheid

Omdat wij alle informatie bewaren kunnen wij u makkelijk van dienst zijn bij vragen en/of hulp. Op naam vinden wij alles terug in ons systeem.

 

  1.        Reviews

Reviews zijn voor ons van groot belang. En voor onze klanten ook. Wilt u een review schrijven, kies dan zelf of je persoonlijke gegevens of je naam zichtbaar zijn voor andere bezoekers en of wij over je review contact met je op mogen nemen. Wij houden bij wie welke review schrijft en uw reviews staan ook in uw account.

 

  1.        Privileges.

Het kan zijn dat wij een loyaliteitsprogramma gaan introduceren en dan heeft u privileges als u regelmatig besteld. Uiteraard hebben wij ook daarvoor inzage nodig in uw gegevens, zodat wij kunnen zien wat u besteld en waarmee wij u het meest van dienst kunnen zijn.

 

  1.        Geen ongewenste email

All car products geeft uw gegevens niet aan andere partijen dan waar nodig is. Uw gegevens zijn dus veilig bij ons. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking