Alpine PXE-C80-88

Alpine PXE-C80-88

Alpine
€ 999,00
Incl. BTW

Alpine PXE-C80-88 Optim8 versterker 8-kanaals met DSP

Omschrijving

Alpine PXE-C80-88

Optim8 8-kanaals versterker met DSP

 

Alpine PXE-C80-88

Belangrijkste Specs:

6 x 35 + 2 x 130 Watt RMS op 4 ohm

6 x 70 + 2 x 260 Watt RMS op 2 ohm

Frequentie-bereik 20 - 40.000 Hz

Signaal/Ruis verhouding > 95dB (RCA) >80dB (High Level) dB(A)

Vervorming <0.06 %

Ingangsgevoeligheid (Low Level) 11 V

Ingangsgevoeligheid (High Level) 26 V

Zekering 40 A

Voedingsspanning 9 - 16 V

High Level Input met Autosense

Bassremote (inbegrepen)

Klasse D/G/H

Versterker met DSP

Afmetingen (l x b x h) 221 x 225 x 54 mm

 

Alpine OPTIM™ 8

De baanbrekende Alpine OPTIM™8 is de ultieme alles-in-één oplossing, ontworpen om uw geluidssysteem met opmerkelijke precisie te verbeteren en moeiteloos te verfijnen

Alles-in-één oplossing

Verbeter uw fabrieks- of aftermarket-radio- en geluidssysteem met de Alpine OPTIM™8. Met een ingebouwde 8-kanaalsversterker met hi-res audioweergave tot 96 kHz/24 bit, is de OPTIM™8 de alles-in-één geluidsoplossing waarmee u uw systeem binnen enkele minuten kunt versterken en moeiteloos kunt afstemmen.

 

Aangepaste luisterervaring

Stem uw systeem in realtime af met behulp van de afstemmingstools, zoals crossover-aanpassingen en tijdcorrectie, om een geluids ervaring te creëren die is afgestemd op uw ideale luisterpositie of muziekgenrevoorkeur. Gebruik een van de zes meegeleverde presets om uw favoriete afstemmingsaanpassingen op te slaan en direct te openen met de meegeleverde OPTIM™8-controller

 

Begeleide zelfafstemming

De Alpine OPTIM™8 elimineert alle complexiteit van het afstemmen van een geluidssysteem door middel van een eenvoudig, zelfgeleid proces via de OPTIM8 iPhone-app of pc-app om snel en nauwkeurig het interieur van uw voertuig te meten. Deze innovatieve Auto-EQ-software analyseert de akoestische omgeving van uw voertuig en past zich op intelligente wijze aan om de audio-uitvoer voor uw voertuig te optimaliseren.

 

Automatische geluidsafstemming

Stem uw volledige geluidssysteem in minder dan vijf minuten af met de innovatieve automatische afstemmingsmogelijkheden van de Alpine OPTIM™8. Met behulp van de pc-applicatie en een microfoonkit (apart verkrijgbaar) of de OPTIM8 IOS-applicatie en ingebouwde microfoon op een iPhone® 10 of nieuwer kunt u uw systeem meten, corrigeren en afstemmen op uw gewenste luistervoorkeur via snelle en eenvoudige begeleide afstemmingsinstructies .

 

Flexibele toepassing

De OPTIM™8 geeft u de flexibiliteit om uw fabrieksradio en geluidssysteem te gebruiken of een aftermarket radio- en geluidssysteem aan te sluiten. De ingebouwde versterker beschikt over 6 x 50W + 2 x 150W op 4Ohm of 6 x 50W + 2 x 300W op 2 Ohm voor een oplossing die een volledig geluidssysteem van geluid kan voorzien. Digitale ingangen omvatten Coax en USB (DAC), terwijl een hoogwaardige luidsprekeringang van maximaal 30 V ervoor zorgt dat de OPTIM™8 kan worden aangesloten op een fabrieksversterker. U kunt muziek ook rechtstreeks naar uw hoofdunit streamen met behulp van Bluetooth®-streamingmogelijkheden.

Productdetails

APPXEC8088
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking