GermanMAESTRO CS654010

GermanMAESTRO CS654010

GermanMAESTRO
€ 469,00
Incl. BTW

GermanMAESTRO CS654010 Componeneten systeem 3-weg

Omschrijving

GermanMAESTRO CS 654010 3-Weg Composysteem

60 Watt RMS Vermogen

170 Watt Muziekvermogen

Impedantie 4 Ohm

Frequentiebereik 31 - 28k Hz

Frame Kunststof

Conus Polypropyleen

Buitendiameter 166 mm

Inbouwdiameter 142,5 mm

Inbouwdiepte 61,5 mm

 

GermanMAESTRO CS 654010 3-Weg Composysteem

Luidsprekers van GermanMAESTRO worden met de hand gemaakt in de eigen fabriek in Obrigheim, Duitsland. Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij hoog in het vaandel.

De Klassieke CONCEPT luidsprekers zijn opgebouwd volgens het door GermanMAESTRO beproefde concept. Hoogwaardige midwoofers met resonantie-arme polyproyleen membranen en MegaSphereTM tweeters met concave titanium domes. Handgemaakt in Duitsland bied de CONCEPT serie een uniek kwaliteitsniveau in deze prijsklasse, zowel op het gebied van geluidskwaliteit als duurzaamheid.

MegaSphereTM Tweeters
De compacte CONCEPT tweeter beschikt over de door GermanMAESTRO ontwikkelde MegaSphereTM techniek. Hierdoor beschikken de CS tweeters over een uitstekend afstraalgedrag dat aanzienlijk beter is als dat van conventionele tweeters. Hierdoor ervaart de luisteraar de best mogelijke weergave van hoge tonen, ook als de tweeters niet perfect zijn uitgericht.

Inverted Titanium Dome
Titanium is een zeldzame metaalsoort met een zeer gunstige sterkte-massaverhouding. Het is net zo sterk als staal, maar met een veel lager soortelijk gewicht. Hierdoor is titanium bijzonder goed geschikt als conusmateriaal voor tweeters, echter is het verwerken van het extreem dunne titanium een kunst op zich. Bij GermanMAESTRO hebben ze jarenlange ervaring op dit gebied en de titanium domes worden dan ook volledige in eigen beheer vervaardigd.

16,5 cm Euronorm Midwoofer
De 16,5 cm midwoofer is uitgerust met een resonantie-arme polyproyleen conus en een euronorm frame dat bestaat uit glasvezel versterkt kunststof. Aangevuld met warmtegeleidende delen van gelakt staal beschikt het frame van de CONCEPT luidsprekers over de juiste eigenschappen met betrekking tot stevigheid, warmtegeleiding en ventilatie. Bovendien zijn de CONCEPT luidsprekers erg compact vormgegeven, waardoor ze in vrijwel alle auto's probleemloos ingebouwd kunnen worden.

Multimount Crossovers
De CONCEPT crossovers beschikken over uitsluitend hoogwaardige componenten.Bovendien bestaat de mogelijkheid om het tweeterlevel in drie standen te regelen. De crossovers zijn op diverse manieren te monteren dankzij het veelzijdige Multimount systeem.

Productdetails

CS654010

Alternatieven

Speakers

Focal PS165F3E

Focal
PS165F3E
€ 599,00
Focal PS165F3 FLAX EVO 3-weg componenten set, bestaande uit een set 165mm woofers, 80mmm midranges en tweeters. Uit de nieuwste focal flax evo expert series.
Speakers

Hertz MPK163.3

Hertz
MPK163.3
€ 389,00
Hertz MPK163.3 componenten systeem bestaande uit 165mm woofers, 70mm middentoners en 29mm tweeters.

Accessoires

Demping en Isolatie

Silent coat SA15F

Silent Coat
SA15F
€ 19,95
Silent coat 15 mm sound absorber Absorbeert zeert effectief:Rijgeluiden, Bandengeluiden, afrolgeluiden, Motorgeluid, UitlaatgeluidenReflecties en staande golven in speakerbehuizingen, deurpanelen en subwooferkisten.
Aansluitmateriaal

Silent Coat SCS

Silent Coat
SCS
€ 22,95
Silent Coat Starter Set zorgt voor een beter geluid, betere bass en minder lawaai.Het dempingsmateriaal is een kleine investering als je bekijkt wat je ervoor terug krijgt.
Aansluitmateriaal

Silent Coat SCNI10

Silent Coat
SCNI10
€ 15,00
Silent Coat Noise Isolator 10 is stap 2 in het dempen van uw auto. Met deze 10mm dikke hoge polyethyleen schuimlaag maakt u een perfecte akoestische barriere waardoor uw geluid nog beter tot zijn recht komt. Prijs per plaat van 50x60cm.
Aansluitmateriaal

Silent Coat SHOP

Silent Coat
SHOP
€ 35,00
Silent Coat shop package van 8 sheets 2mm dik 0,8m2. Dempt rammelende interieurdele, Vermindert storende rij- en bijgeluiden, Verbetert het rijcomfort, Verbetert de bassweergave van gemonteerde speakers.
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking