Hifonics MX6.2C

Hifonics MX6.2C

Hifonics
€ 729,00
Incl. BTW

Hifonics MX6.2C

Hifonics High-end componenten systeem: Maxximus 6.2C

Beste componenten set van Hifonics

Omschrijving

Hifonics MX6.2C

 

Met de brandnieuwe MAXXIMUS Speaker Serie bekrachtigd HiFONICS ook zijn aanspraak op de , Pole Position in het Luidspreker-Bereik. De edele Luidsprekercomponeneten geven tot dato de hoogstwaardigste Luidsprekersystemen in de , lange Historie van het edele merk weer. Met de meerjarige ervaring van een Duits ontwikkelingsteam is een volwaardige en puristische Luidspreker-serie van superlatieven ontstaan, welk maar voor een doel geschapen is: Muziek onvervalst en natuurgetrouw weer te geven. Made in Germany - een Synoniem voor hoge kwaliteit - vindt met het , MAXXIMUS MX6.2C Componentensysteem een waardige vertegenwoordiger van , HiFONICS-Maxime “Power from the Gods“! De compleet in Duitsland vervaardigde componenten zijn tot in iedere bouwgroep doordacht en vervullen ook de hoogste , audiophile aanspraken. Pedantisch en detailverliefd werd zo lang aan de afstemming en klankperformance gevijld, totdat het de naam MAXXIMUS verdient heeft.

De resonantiearme Aluminium-Gietkorf van de , Mid-Bassen heeft een , 90 mm Magneetaandrijving, welke een , 37 mm grote spreekspoel met , 12 mm wikkelhoogte op temperatuur vaste kaptondrager precies en impuls nauwkeurig aandrijft. Het indrukwekkende rendement wordt dankzij een licht , Aluminium-Membraan met hoge eigenstijfheid bereikt. Een zware , Phase-Plug van Volkoper minimeerd in samenwerking met de koperenkap op de poolkern de vervormingsfactor, lineariseerd de impedantie en minimeerd vervormingen ook bij zeer , dynamische Muziekweergave.

Een verder Highlight van het , systeem is de 28 mm Silkdome-Neodym-Tweeter in edel Aluminium-Behuizing. Door de nieuw ontwikkelde , Membraan-Geometrie werd de overgangsbereik tot op , 30 kHz opgevoerd. Het aangekoppelde Volume zorgt voor een zeer diepe resonantiefrequentie, wat wederom een zeer lage aankoppeling aan de , Bass mogelijk maakt. Ook bij de scheidingsfilters werd op niets bespaard, ze zijn met de hoogstwaardigste onderdelen zoals , Foliecondensatoren en Metaaloxideweerstanden in , het hoge tonenbereik bezet. De Bi-Amping-Option maakt een apparte aansturing van de Midden- en Hoge tonen bereik mogelijk met twee versterkers. Het in 18 dB per Octaaf uitgevoerde hoge-tonen deel is van een 5-voudige nivo aanpassing voorzien, het middentonen bereik is met een 2-voudige nivoaanpassing uitgevoerd. Door deze uitvoering is een optimale aanpassingen van de componenten aan het voertuig interieur mogelijk.

Zowel de , Midbass-Woofer als de Tweeter met een , In-Line-Kabelfilter uit het Componenten-Systeem zijn per paar appart verkrijgbaar. Daarmee kan het , MAXXIMUS Systeam naar keuze uitgebreid worden

FEATURES:
Woofer:
Torsievrije Alu-Gietkorf,
Alu-Membraan met hoge eigen stijfheid,
1.5” (37 mm) Spreekspoelen op Kaptondrager (12 mm Wikkelhoogte)
Phaseplug van vol koper,
90 mm Ferriet-Magneet met Protector
Koperen kap op de Poolkern voor Impedantie lineairisering
inbouwdiepte: 65 mm
inbouwopening: 144 mm

Tweeter:
Neodymium-Magneet,
Geweven-Membraan met
geoptimaliseerde Geometrie, aangekoppeld Volume,
Alu-Behuizing,
inbouwopening 47 mm, inbouwdiepte 28 mm

Bi-Amping Scheidingsfilters:
12 dB in Bassbereik / 18 dB in hoge tonen bereik
2-voudige nivoaanpassing in het middentonen bereik
5-voudige nivoaanpassing in het hoge tonen bereik

Hifonics MX6.2C
6.5” (16,5 cm) 2-Weg Componenten-Systeem
met Roosterset en Aluminium-Trimring
1.1” (28 mm) Neodymium-Geweven-Tweeter
12dB / 18 dB Bi-Amping Scheidingsfilter
Rendement SPL 91,5 dB / 2,83 V / 1 m
2 x 250 watt Max
2 x 125 Watt RMS
Impedantie 4 Ohm
Geleverd in hoogwaardige houten koffer

leverd in hoogwaardige houten koffer

Productdetails

MX6.2C
Nieuw product

Kwaliteit Commentaar (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.