Zenec ZE-RVSC200

Zenec ZE-RVSC200

Zenec
€ 399,00
Incl. BTW

Zenec ZE-RVSC200 achteruitrij camera met DUBBELE lens. De Ze-RVSC is tevens voorzien van microfoon voor omgevingsgeluid en heeft een perfecte helderheid. Tot slot heeft hij diverse aansluitmogelijkheden en kan hij ook eventueel plug en play op de voorbereide bekabeling in uw camper. Lees de utigebreide beschrijving voor alle info over de Zenec ZE-RVSC200

Omschrijving

Zenec ZE-RVSC200 achteruitrijcamera

De Zenec ZE-RVSC200 achteruitrijdcamera met dubbele lens is speciaal ontwikkeld voor gebruik op campers en overtuigt met een praktische uitrusting.

 

Zenec ZE-RVSC200 achteruitrijcamera met DUBBELE LENS:
De zeer compacte ZE-RVSC200 is ontworpen als een Dual Sensor model en heeft twee cameramodules met verschillende hoeken. De verder verwijderde doelen vindt Cam1, die wordt gebruikt met een horizontaal gezichtsveld van 45 graden voor het waarnemen van het verkeer achter de auto als vervanging voor de achteruitkijkspiegel. Met een horizontale kijkhoek van 100 graden biedt Cam2 een optimaal beeld in de korte afstand achter het voertuig en is perfect voor het parkeren of manoeuvreren van het voertuig. De verticale en horizontale secties van Cam1 en Cam2 kunnen onafhankelijk van elkaar worden aangepast.

Helderheid van de Zenec ZE-RVSC200

De achteruitrijcamera van ZENEC is uitgerust met gevoelige CMOS-sensoren, die afbeeldingen met zeer hoog contrast leveren. Sterk nachtzicht IRLED’s (Cam2) met dynamische LDR-helderheidsregeling, die het gebied achter het voertuig verlichten, zorgen voor een goed zicht zelfs in het donker.

Omgevings-Geluid in de omgeving van uw Camera:

De ZE-RVSC200 (Cam2) heeft een ingebouwde microfoon zodat je tijdens het manoeuvreren kunt horen wat er zich achter de auto afspeelt.
Uitgerust met een snel te monteren klikhulpstuk en een 3-delige loskoppelbare systeemkabel met 17 meter hoofdkabellengte, kan deze ZENEC achteruitrijcamera flexibel worden gemonteerd.

 

Plug & Play en aansluitmogelijkheid van de ZE-RVSC200

De ZE-RVSC200 set heeft 2 adapterkabels voor eventueel vooraf gelegde DOMETIC / WAECO systeem kabels met een schroefaansluiting om te zorgen voor een eenvoudige verbinding zonder dat een nieuwe hoofdkabel moet worden getrokken. De ZE-RVSC200 is compatibel met monitoren en 2-DIN Multimedia of navigatie, die twee camera-ingangen (RCA) hebben.

 

Tot slot de HOOFDKENMERKEN van de Zenec ZE-RVSC200:
– Compacte en aantrekkelijke dubbele sensor achteruitrijcamera
– Snel gemonteerde klikbevestiging van de camerakopeenheid op de montageplaat
– Cam1 sensor met 45ø en Cam2 sensor met een horizontale kijkhoek van 100ø
– Handmatige en verticale aanpassing van Cam1 en Cam2
– IR LED-nachtverlichtingssysteem voor Cam2 met dynamische LDR-helderheidsregeling
– Geïntegreerde microfoon (Cam2)
– 3-delige systeemkabel met 17m hoofdkabel
– Aanpassing aan voorgeleide DOMETIC / WAECO-systeemkabel met schroefverbinding.

Productdetails

ZE-RVSC200
Nieuw

Kwaliteit Commentaar (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.