Audison AP8.9BIT 8-kanaals versterker met 9-kanaals DSP
Audison AP8.9BIT 8-kanaals versterker met 9-kanaals DSP
Audison AP8.9BIT 8-kanaals versterker met 9-kanaals DSP
Audison AP8.9BIT 8-kanaals versterker met 9-kanaals DSP

Audison AP8.9BIT 8-kanaals versterker met 9-kanaals DSP

Audison
€ 699,00
Incl. BTW

De Audison Prima AP8.9 BIT is een 8-kanaals digitale versterker met DSP - Eisa Award winnend product -

Omschrijving

Audison AP8.9BIT

8-kanaals versterker met 9-kanaals DSP

 

De Prima lijn van Audison is specifiek ontworpen als integratie oplossing. Haal het best mogelijke resultaat uit uw audio systeem zonder onnodige aanpassingen aan het voertuig.

 

De Prima AP 8.9 bit is een extreem compacte versterker met acht kanalen én een geïntegreerde Digitale Sound Processor (DSP) met negen kanalen. De acht versterkte kanalen zijn te combineren ('bruggen') tot meer krachtige uitgangen van 130 watt. Het negende kanaal van de DSP heeft een RCA uitgang waardoor deze te combineren is met een extra versterker of een actieve subwoofer.

 

Inputs

De Audison Prima versterkers hebben zes analoge inputs welke zowel voor High als Low Level signalen te gebruiken zijn. Daarnaast is er een optische digitale ingang beschikbaar.

 

Aux ingang

Indien u de twee extra ingangen niet nodig heeft kunt u deze als Aux ingang gebruiken voor een externe audio bron. Daarnaast kunt u ook een optische ingang als Aux configureren. De aux ingang wordt geselecteerd door een schakeldraad op de versterker van spanning te voorzien of door middel van de optionele DRC.

 

DSP

De geïntegreerde DSP beschikt over alle denkbare mogelijkheden zoals een equaliser per kanaal, digitale looptijdcorrectie en actieve crossovers. Daarnaast is het mogelijk om twee gefilterde muzieksignalen te 'summen' om zo een full range audio signaal te realiseren.

 

Preset

Zelfs zonder de DSP aan te sluiten op de computer zijn er acht voorgeprogrammeerde presets in de versterker aanwezig. Deze zijn beschikbaar door een draaischakelaar op het bedienpaneel van de versterker. Deze acht presets zijn gemaakt op basis van veel voorkomende configuraties van audio systemen, meer informatie over deze presets vindt u in de handleiding.

 

Automatic Speaker Presence

Sommige OEM systemen hebben een ingebouwd diagnose systeem om te controleren of er op elke uitgang een luidspreker is aangesloten. In dat geval hebt u de optionele ASP module nodig. Deze plugin-module belast de radio uitgangen alsof er een luidspreker aan hangt en voorkomt zo storingen in uw OEM radio

 

Load Imp.

8 kanaals op 4 Ohmgeeft 35 Watt RMS x 8

8 kanaals op 2 Ohmgeeft 65 Watt RMS x 8

4 kanaals gebrugd op 4 ohm geeft 130 Watt RMS x 4

Productdetails

AP8.9 Bit
Nieuw product

Kwaliteit Commentaar (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.