Digital Designs DD2008-D4

Digital Designs DD2008-D4

Digital Designs
€ 449,00
Incl. BTW

Digital Designs DD Audio DD2008-D4 Hi-def subwoofer 8 inch 500 RMS

Omschrijving

Digital Designs DD Audio DD2008-D4 subwoofer 8 inch 500 RMS

 

Als je een op geluidskwaliteit gerichte sub nodig hebt die nog steeds een harde bas levert, hoef je niet verder te zoeken.

 

Digital Designs DD Audio DD2008-D4

De 2000 HiDef afgestemde subwoofers zijn ontworpen om te werken binnen een vermogensbereik van 300 - 600 Watt per sub.

De koperen spoel met een diameter van 2,5 inch en een tweedeling in vier lagen wordt aangedreven door een krachtige motor met een 12 mm diepe magnetische opening.

De nauwkeurig bewerkte motor maakt gebruik van een vernauwingsreducerende aluminium kortsluitring die ook dienst doet als een koelelement om de temperatuur van de batterij te verlagen. Een zeer stijve, kromlijnige, niet-geperste kegel zorgt voor een efficiënte energieoverdracht, terwijl de EROM-surround- en meerlaagse spider fluïde en gecontroleerde conusbewegingen mogelijk maken. Met hun hogere warmtedissipatie-eigenschappen zijn de subs uit de 2000-serie de perfecte keuze voor geluidskwaliteitssystemen met vermogensvereisten voor de langere termijn.

 

De 2000-serie bevat het geweldige Evolution Subwoofer Package (ESP). De ESP serie heeft een grotere ophanging dan standaard 8 inch subs, een exclusief surround en kegel ontwerp, en een dieper frame. ESP-subs zijn echt gebouwd voor maximale performance.

De 2000-serie wordt standaard geleverd met een zwarte composiet-stofkap met een zwart oppervlak, een rood logo en een behandelde pulpkegel.

Productdetails

DD2008-D4
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking