German Maestro ev5008

German Maestro ev5008

German Maestro
€ 329,00
Incl. BTW

German Maestro ev5008 - 2 weg composet

Omschrijving

German Maestro ev5008

 

RMS vermogen: 2 x 50 Watt

Muziek vermogen: 2 x 165 Watt

Impedantie: 4 Ohm

Conus materiaal: polypropyleen

20 mm titanium tweeters op basis van MegaSphere Technologie

Glasvezel versterkt kunststof frame

Inbouwdiepte woofer: 61 mm

Inbouwdiameter woofer: 114 mm

Inbouwdiepte tweeter: 12.5 mm

Inbouwdiameter tweeter: 23.5 mm

Gevoeligheid: 84 dB (1W/1m)

Frequentiebereik: 52 - 30000 Hz

Kantelfrequentie: 4000 Hz

EPIC filters met MultiMOUNT systeem en instelbaar tweetervolume

Inclusief roosters en montage accessoires

Inclusief tweetermontagecups en -ringen

 

Luidsprekers van GermanMAESTRO worden met de hand gemaakt in de eigen fabriek in Obrigheim, Duitsland. Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij hoog in het vaandel. Lees hier meer over het merk GermanMAESTRO en het bedrijf erachter.

 

De Veelzijdige

 

EPIC luidsprekers bieden een veelvoud aan montage mogelijkheden dankzij de extreem compacte 20 mm MegaSphereTM tweeter, de vele meegeleverde accessoires en de mogelijkheid om elk EV componenten systeem om te bouwen tot ghoogwaardige coaxiale luidspreker.

Daarnaast staan de EPIC luidsprekers natuurlijk garant voor de befaamde, dynamische geluidsweergave met een warm en krachtig laag, heldere middentonen en gedetailleerd hoog.

 

MegaSphereTM Tweeters

 

Speciaal voor de EPIC serie luidsprekers werd een compleet nieuwe tweeter ontwikkeld, met als doelstelling om de best mogelijke geluidsweergave te realiseren en in een zo klein mogelijke behuizing. Met een buitendiameter van 37,5 mm en inbouwdiepte van slechts 12,5 mm is de HT 20 WS dan ook probleemloos in elke auto te monteren.

Dankzij de door GermanMAESTRO ontwikkelde MegaSphereTM techniek is deze handgemaakte tweeter bovendien in staat om een buitengewoon brede en gedetailleerde weergave te realiseren over een bandbreedte tot 30 kHz.

 

Inverted Titanium Dome

 

Titanium is een zeldzame metaalsoort met een zeer gunstige sterkte-massaverhouding. Het is net zo sterk als staal, maar met een veel lager soortelijk gewicht. Hierdoor is titanium bijzonder goed geschikt als conusmateriaal voor tweeters, echter is het verwerken van het extreem dunne titanium een kunst op zich. Bij GermanMAESTRO hebben ze jarenlange ervaring op dit gebied en de titanium domes worden dan ook volledige in eigen beheer vervaardigd.

 

13 cm Euronorm Midwoofer

 

De 13 cm midwoofer is uitgerust met een resonantie-arme polyproyleen conus en een euronorm frame dat bestaat uit glasvezel versterkt kunststof. Aangevuld met warmtegeleidende delen van gelakt staal beschikt het frame van de EPIC luidsprekers over de juiste eigenschappen met betrekking tot stevigheid, warmtegeleiding en ventilatie. Bovendien zijn de EPIC luidsprekers erg compact vormgegeven, waardoor ze in vrijwel alle auto's probleemloos ingebouwd kunnen worden.

 

Coaxial Option

 

U bent op zoek naar een hoogwaardige, coaxiale luidspreker? Door middel van de meegeleverde accessoires kunt u de EPIC luidsprekers in een handomdraai ombouwen tot coaxiale luidspreker.

 

Multimount Crossovers

 

De hoogwaardige EPIC crossovers beschikken over uitsluitend hoogwaardige componenten.Bovendien bestaat de mogelijkheid om het tweeterlevel in vier standen te regelen. De crossovers zijn op diverse manieren te monteren dankzij het veelzijdige Multimount systeem.

Productdetails

ev5008
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking